02 Ocak 2015

Slaven Bilic Derbi İçin Konuştu !

Posted By: Adsız - 11:32

Share

& Comment


Galatasaray ile pazar günü derbide karşılaşacak Beşiktaş'ta Slaven Bilic, bugünkü antrenman sonrası futbolcularla 20 dakika süren bir toplantı yaptı ve onlardan beklentilerini anlattı

Söze teşekkür ederek başlayan Bilic, "Sezon başından bu yana alkislanacak bir performansgösterdiniz. Hem ligde hem de avrupada hem istediğimiz skorları aldınız hem de iyi futbol ortaya koydunuz. tatil zamanı geldi. Ama tatile gitmeden önceki son hediyemiz Galatasaray maçı. O maçta sizden 3 puan almanızı ve gerçek kimliğinizi ortaya koymanızı istiyorum. güzel bir hediye verin ve tatile öyle gidin" şeklinde konuştu. 

Hırvat teknik adam 2015 yılının ilk derbisinde sahaya süreceği kadroyu da şekillendirdi. Kalede Tolga, savunmada Serdar, Pedro, Ersan ve Motta'yı oynatmayı planlayan Bilic, orta alanda ise Veli, Oğuzhan, Sosa, Gökhan Töre ve Olcay'a yer verecek.

Ileride Demba Ba ile başlayacak Biliç'in hamle oyuncuları ise son bölümde oyuna dahil etmeyi planladığı Frei ve Cenk Tosun olacak

Beşiktaş yönetimi Galatasaray maçı sonrası sözleşmesi sona erecek olan Veli, Mustafa, Cenk Gönen ve Ersan Gülüm ile masaya oturacak.

About Adsız

Organic Theme is officially developed by Templatezy Team. We published High quality Blogger Templates with Awesome Design for blogspot lovers.The very first Blogger Templates Company where you will find Responsive Design Templates.

Copyright © 2015-∞ Hasan İle Yeni Bilgi

Edit By Mücahit Akar