01 Ocak 2015

İnceliyoruz İphone 6

Posted By: Adsız - 00:28

Share

& Comment


Apple'ın 9 Eylül akşamı düzenlediği etkinlikte tanıttığı iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, uzun süredir sızdırılan detaylardaki gibi özelliklerle piyasaya sürüldü. Yani Apple Pay ve NFC hariç pek bir sürpriz olmadı diyebiliriz. 
Uzun zamandır büyük ekrana geçmek konusunda direten Apple, nihayet sektördeki seslere kulak tıkamadı ve en çok kullanılan ekran boyutları olarak 4.7 inç ve 5.5 inç ikilisine yeni modellerinde yer verdi. Apple'ın en çok dikkat çeken modeli 5.5 inçlik iPhone 6 Plus olsa da, bu incelememizde 4.7 inçlik iPhone 6 modelini değerlendirdik Ekranı da unutmamak gerekiyor. iPhone 4 ile gelen Retina ekrandan bu yana 326 ppi sınırını benimseyen Apple, 5.5 inçlik Full HD IPS ekran ile 401 ppi oranına çıkıyor. Ayrıca geliştiirilen arka ışık da ekran deneyimini artıran noktalarda. 6 İle 6 Plusın Farkı Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus arasında 100 Dolarlık bir fiyat farkı bulunuyor. iPhone 6 4.7 inç ekranla geliyorken, iPhone 6 Plus ise 5.5 inçlik bir ekrana sahip.

About Adsız

Organic Theme is officially developed by Templatezy Team. We published High quality Blogger Templates with Awesome Design for blogspot lovers.The very first Blogger Templates Company where you will find Responsive Design Templates.

Copyright © 2015-∞ Hasan İle Yeni Bilgi

Edit By Mücahit Akar